Ajankohtaista

SuljeAvaa
18.12.2018
Tule Joulu kultainen

AVION Interactive toivottaa teille iloista Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta!

Kiitämme asiakkaitamme menneestä vuodesta 2018.

SuljeAvaa
4.10.2018
Avion on nyt myös Turussa!

Avion Interactive Oy avasi uuden ja edustavan esittelytilan vastavalmistuneeseen Werstas Datacityyn, Turkuun.

”Showroom on tarkoitettu ennen kaikkea alueellisten yhteistyökumppaneidemme käyttöön. Tilassa pystymme sekä esittelemään maahantuomiamme tuotteita loppuasiakkaille että antamaan tarvittavaa tuotekoulutusta ja -tukea”, kertoo Avionin toimitusjohtaja Niko Romanainen. ”Turku on strategisesti hyvin tärkeä alue meille ja haluamme tehostaa toimintaamme ja parantaa asiakaspalveluamme täällä”, Romanainen jatkaa.

Avion toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin ja ratkaisuihin!

Avion Interactive Oy
Lemminkäisenkatu 14-18 B (Datacity, 4. krs.)
20520 Turku

SuljeAvaa
12.9.2018
Optical Bonding, kosketusnäyttöjen uusi standardi

Ainutlaatuinen Optical Bonding -teknologia vie kosketusnäytön käyttökokemuksen aivan uudella tasolle.

Perinteiseen teknologiaan verrattuna Optical Bonding mahdollistaa äärimmäisen tarkan kosketuksen, paremman kuvanlaadun ja ylivoimaisen katselukulman. Tämä yhdessä Newlinen Touch Filter (kynä/sormitunnistus) -toiminnon kanssa tarjoaa ennennäkemättömän helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen TRUTOUCH VN ja X -sarjan näytöillä.

 

Mikä on Optical Bonding?

Optical Bonding (optinen sidos) on menetelmä kosketusnäyttöjen laminoimiseksi LCD -näyttöön. Silikoni-geeli tai muu liima asetetaan suojalasin ja LCD-näytön väliin ja kokoonpano kovetetaan prosessissa, joka kiinnittää paneelit yhteen. Tällä menetelmällä saavutetaan yhtenäinen rakenne joka on kestävä sekä pöly- ja kosteustiivis. Perinteisen kosketusnäytön kosketuspinta koostuu turvalasista, jonka alla on ilmarako ennen varsinaista näyttöpintaa.

 

 

Verrattuna perinteiseen kosketusnäytön rakenteeseen, jossa on 4 mm:n turvalasi Optical Bonding -teknologian avulla sama, ellei jopa vahvempi lujuus saavutetaan jo 2 mm:n turvalasilla. Lisäksi ilmarakoa ei ole turvalasin ja näyttöpinnan välillä. Käytännön kannalta tämä mahdollistaa sen, että kosketus on Optical Bonding -pinnassa hyvin tarkka koska siinä sormi/kynä/osoitin pääsee erittäin lähelle kosketettavaa kohdetta. Lisäksi rakenteen ansiosta värit toistuvat paremmin ja katselukulma saadaan todella laajaksi. Suuri hyöty on myös siinä, että ohuemman rakenteen ansiosta näyttöjen painot ovat huomattavasti alhaisemmat mitä perinteisellä teknologialla. Esimerkiksi TRUTOUCH VN 86” näyttö painaa vain 65 kg.

 

 

Oheisissa videoissa verrataan Optical Bonding -pintaa perinteisen kosketusnäytön kanssa ja kerrotaan Newline Touch Filter -toiminnon eduista käytettäessä ohjelmistoja, joissa toimivat Windows Ink -työkalut.

 

Tuotesivut:

TRUTOUCH VN kosketusnäyttö

TRUTOUCH X Collaboration Hub

SuljeAvaa
3.9.2018
Olemme mukana SETT Finland 2018 -tapahtumassa

SETT Finland 2018 kutsuu sinut oppimisen äärelle!

SETT on Pohjoismaiden suurin modernin ja innovatiivisen oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 13.–14.9.2018 ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan opetusteknologian tuoteuutuuksiin osastollemme B11.

Lue lisää SETT-tapahtumasta

SuljeAvaa
2.8.2018
Eero Martikainen vahvistamaan Avionin tiimiä

Avion Interactive Oy vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä 1.8.2018 alkaen Eero Martikaisen kehittämään ja palvelemaan Avionin jälleenmyyjiä entistä paremmin ja tehokkaammin.

Eerolla on yli 20 vuoden kokemus alalta mm. Atea Finland Oy:ssä. Eeron rautainen osaaminen vahvistaa Avionin nykyistä tiimiä, ja näin Avion kykenee palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiään.

Toivotamme Eeron lämpimästi tervetulleeksi osaksi Avion Interactive Oy:tä!

Näytä vanhempia viestejä