Ajankohtaista

29.11.2021
Esko Nurmi, liiketoimintajohtaja

Avion Interactive Oy on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä 29.11.2021 alkaen Esko Nurmen liiketoimintajohtajaksi kehittämään ja tehostamaan yrityksen toimintaa.

Eskolla on yli 20 vuoden kokemus jälleenmyynnin parissa aiemmissa tehtävissään Lenovolla ja HP:lla. Esko vahvistaa rautaisella osaamisellaan Avion Interactiven tiimiä ja auttaa meitä palvelemaan nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiämme entistä paremmin.

 

Eskon tavoitatte numerosta 0400 379848

tai sähköpostilla esko.nurmi@avioninteractive.fi

26.10.2021
Huippu-uutuus ammattitason äänentoistoon

Ekologisesti valmistettu huippusuunnittelija Antti Louhivaaran AALTO 1Pro -aktiivikaiutin on laadukas kotimainen äänentoistoratkaisu mm. neuvottelu- ja luokkatiloihin.

Kaiuttimen rukomateriaalina on käytetty luonnonkuitukomposiittia, jonka akustiset ominaisuudet ovat erinomaiset. Tehokas 50W+50W D-luokassa toimiva vahvistin takaa dynamiikan, joka riittää isompaankin tilaan, ja kuluttaa huomattavasti vähemmän virtaa perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Lue lisää

3.6.2021
Newlinen näyttö mukana HJK:n valmennuksessa

HJK:n jalkapallojoukkue on ottanut Newlinen näytön käyttöön valmennuksessaan. Videolla joukkueen päävalmentaja Toni Koskela kertoo miten valintaan päädyttiin ja kuinka joukkue hyödyntää näytön monipuolisia ominaisuuksia itse valmennustyössä.

Suomeksi:

Svenska undertexter:

English subtitles:

8.4.2021
Newline FLEX

– Uuden sukupolven etäneuvotteluratkaisu.

Newline on kehittänyt kokonaan uuden konseptin, joka mullistaa tapasi työskennellä digitaalisessa ympäristössä.

FLEX tarjoaa kokonaisvaltaisen etäneuvottelukokemuksen omalta työpöydältäsi. Oikea kuvakulma, upea kuvanlaatu ja luonnollinen äänimaailma ovat integroituna 27” kosketusnäytön kanssa. Voit myös tehdä helposti merkintöjä esitettävään materiaaliin.

Tule ja tutustu FLEXiin!