Ajankohtaista

SuljeAvaa
4.10.2018
Avion on nyt myös Turussa!

Avion Interactive Oy avasi uuden ja edustavan esittelytilan vastavalmistuneeseen Werstas Datacityyn, Turkuun.

”Showroom on tarkoitettu ennen kaikkea alueellisten yhteistyökumppaneidemme käyttöön. Tilassa pystymme sekä esittelemään maahantuomiamme tuotteita loppuasiakkaille että antamaan tarvittavaa tuotekoulutusta ja -tukea”, kertoo Avionin toimitusjohtaja Niko Romanainen. ”Turku on strategisesti hyvin tärkeä alue meille ja haluamme tehostaa toimintaamme ja parantaa asiakaspalveluamme täällä”, Romanainen jatkaa.

Avion toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin ja ratkaisuihin!

Avion Interactive Oy
Lemminkäisenkatu 14-18 B (Datacity, 4. krs.)
20520 Turku

SuljeAvaa
12.9.2018
Optical Bonding, kosketusnäyttöjen uusi standardi

Ainutlaatuinen Optical Bonding -teknologia vie kosketusnäytön käyttökokemuksen aivan uudella tasolle.

Perinteiseen teknologiaan verrattuna Optical Bonding mahdollistaa äärimmäisen tarkan kosketuksen, paremman kuvanlaadun ja ylivoimaisen katselukulman. Tämä yhdessä Newlinen Touch Filter (kynä/sormitunnistus) -toiminnon kanssa tarjoaa ennennäkemättömän helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen TRUTOUCH VN ja X -sarjan näytöillä.

 

Mikä on Optical Bonding?

Optical Bonding (optinen sidos) on menetelmä kosketusnäyttöjen laminoimiseksi LCD -näyttöön. Silikoni-geeli tai muu liima asetetaan suojalasin ja LCD-näytön väliin ja kokoonpano kovetetaan prosessissa, joka kiinnittää paneelit yhteen. Tällä menetelmällä saavutetaan yhtenäinen rakenne joka on kestävä sekä pöly- ja kosteustiivis. Perinteisen kosketusnäytön kosketuspinta koostuu turvalasista, jonka alla on ilmarako ennen varsinaista näyttöpintaa.

 

 

Verrattuna perinteiseen kosketusnäytön rakenteeseen, jossa on 4 mm:n turvalasi Optical Bonding -teknologian avulla sama, ellei jopa vahvempi lujuus saavutetaan jo 2 mm:n turvalasilla. Lisäksi ilmarakoa ei ole turvalasin ja näyttöpinnan välillä. Käytännön kannalta tämä mahdollistaa sen, että kosketus on Optical Bonding -pinnassa hyvin tarkka koska siinä sormi/kynä/osoitin pääsee erittäin lähelle kosketettavaa kohdetta. Lisäksi rakenteen ansiosta värit toistuvat paremmin ja katselukulma saadaan todella laajaksi. Suuri hyöty on myös siinä, että ohuemman rakenteen ansiosta näyttöjen painot ovat huomattavasti alhaisemmat mitä perinteisellä teknologialla. Esimerkiksi TRUTOUCH VN 86” näyttö painaa vain 65 kg.

 

 

Oheisissa videoissa verrataan Optical Bonding -pintaa perinteisen kosketusnäytön kanssa ja kerrotaan Newline Touch Filter -toiminnon eduista käytettäessä ohjelmistoja, joissa toimivat Windows Ink -työkalut.

 

Tuotesivut:

TRUTOUCH VN kosketusnäyttö

TRUTOUCH X Collaboration Hub

SuljeAvaa
3.9.2018
Olemme mukana SETT Finland 2018 -tapahtumassa

SETT Finland 2018 kutsuu sinut oppimisen äärelle!

SETT on Pohjoismaiden suurin modernin ja innovatiivisen oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 13.–14.9.2018 ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan opetusteknologian tuoteuutuuksiin osastollemme B11.

Lue lisää SETT-tapahtumasta

SuljeAvaa
2.8.2018
Eero Martikainen vahvistamaan Avionin tiimiä

Avion Interactive Oy vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä 1.8.2018 alkaen Eero Martikaisen kehittämään ja palvelemaan Avionin jälleenmyyjiä entistä paremmin ja tehokkaammin.

Eerolla on yli 20 vuoden kokemus alalta mm. Atea Finland Oy:ssä. Eeron rautainen osaaminen vahvistaa Avionin nykyistä tiimiä, ja näin Avion kykenee palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiään.

Toivotamme Eeron lämpimästi tervetulleeksi osaksi Avion Interactive Oy:tä!

SuljeAvaa
30.5.2018
Tutustu loppukäyttäjien kokemuksiin

Uudessa Kokemuksia-osiossa Avionin sivustolla voit tutustua loppukäyttäjien kokemuksiin esitystekniikan käytöstä ja uuden tekniikan hyödyistä päivittäisessä arjessa.

 

SuljeAvaa
23.3.2018
Avion mukana Kongressi 2018 -tapahtumassa

Olemme mukana Kongressi 2018 -tapahtumassa 11.–12.4.2018 (ke–to) Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan nykyaikaisiin kokous- ja esitysteknisiin ratkaisuihin osastolle 65.

Kongressimessut on yritystilaisuuksien ja kokousjärjestäjien vuosittainen päätapahtuma.

Lue lisää messuista

Rekisteröidy kävijäksi

SuljeAvaa
21.2.2018
Newline Best Seller Award 2017: Avion Interactive Oy

Avion Interactive Oy sai Newline Best Seller Award -palkinnon ISE 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestetyillä gaalaillallisilla Amsterdamissa.

Palkinto on jo toinen peräkkäinen Avionille, ja luonnollisesti tämä tunnustus kertoo hyvästä yhteistyösuhteesta Newlinen ja Avionin välillä. Tänä vuonna yhteistyötä syvennetään edelleen, mikä tulee heijastumaan entistä parempina tuotteina ja palveluina asiakkaillemme. Kiitos hyville yhteistyökumppaneillemme ja maahantuomiemme tuotteiden loppukäyttäjille!

SuljeAvaa
10.1.2018
Olemme mukana Educa-messuilla

Tervetuloa Educa-messuille Helsingin messukeskukseen 26.-27.1.2018 Avion Interactive Oy:n osastolle 6m38!

Olemme mukana Educassa, Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa esittelemässä uusimpia digitaalisen esitystekniikan ratkaisuja.
Osastollamme ovat esillä mm. laadukkaat dokumenttikamerat sekä huippu-uutuuksina monipuolinen TRUTOUCH VN -sarjan kosketusnäyttö (86”/4K) sekä TRUTOUCH X9 Collaboration Hub -ratkaisu (86”/4K) etäopetukseen ja -neuvotteluun.

Tule tutustumaan ja pyydä kollegasikin mukaan!

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Voit rekisteröityä ennakkoon Educan nettisivuilla tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä.

SuljeAvaa
2.1.2018
Miika Koikkalainen vahvistaa Avion Interactive Oy:n huolto- ja tukipalveluita

Avion Interactive Oy:n uudeksi teknisen tuen asiantuntijaksi on 1.1.2018 alkaen nimitetty Miika Koikkalainen.

Miikalla on pitkä työkokemus erilaisista, vaativistakin, AV-asennuksista yli seitsemän vuoden ajalta. Miika vastaa osaltaan Avion Interactive Oy:n huolto- ja tukipalveluista yhdessä Miika Jurttilan ja Juha Haakanan kanssa.

SuljeAvaa
20.9.2017
Heli Salminiemi Avion Interactive Oy:n talouspäälliköksi

Avion Interactive Oy:n talouspäälliköksi on 1.10.2017 alkaen nimitetty Heli Salminiemi.

Heli siirtyy tehtävään Salon Messut Oy:n messupäällikön tehtävästä. Hänellä on pitkä työkokemus mm. Nokiasta, jossa hän on työskennellyt eri tehtävissä noin 20 vuoden ajan.

Heli vastaa Avion Interactive Oy:n talous- ja henkilöstöhallinnosta, sekä yhtiön juoksevasta hallinnosta.

SuljeAvaa
12.9.2017
TRUTOUCH X7 -teemapäivät

Esittelemme kansainvälisesti palkittua TRUTOUCH X7 Collaboration Hub -ratkaisua. Tervetuloa!

Lue kutsu klikkaamalla kuvaa.

SuljeAvaa
4.5.2017
Uusi tyylikäs dokumenttikamera WolfVisionilta!

WolfVision tuoteperheen uusi jäsen on tuttua WolfVision laatua. vSolution Cam on kuvalaadultaan huippu laite, asiakasystävälliseen hintaan.

Pöydällä käytettävä laite on kevyt, mutta erittäin vankka rakenteinen. Se on helppo ottaa pöydälle tarvittaessa tai se voi olla valmiina pöydällä tai esitysständissä hyödynnettäväksi.

Lue lisää tuotteesta

SuljeAvaa
16.3.2017
Olemme mukana Kongressimessuilla

Tervetuloa Finlandia-talolle 29.–30.3.2017 osastollemme 17.

Olemme mukana esittelemässä digitaalisen esitysteknologian ratkaisuja. Osastollamme ovat esillä mm. kansainvälisesti palkittu TRUTOUCH X Collaboration Touch Screen -järjestelmä ja ainutlaatuinen WolfVision Cynap -ratkaisu digiltaaliseen kommunikointiin ja tiedonjakoon.

Kongressimessut kokoaa yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Lue lisää ja ilmoittaudu messuille: http://kongressimessut.fi/

SuljeAvaa
23.2.2017
Newline Interactive lanseerasi uuden TRUTOUCH X9 Collaboration Display -järjestelmän

(ISE 2017, Amsterdam) Palkittu X-sarja täydentyy uudella all-in-one-kosketusnäytöllä, kun uusi 4K UHD TRUTOUCH X9 astuu markkinoille. Asiakkaiden vaatimuksiin vastaten X9:n 4K UHD 86 tuuman näyttö toimii erinomaisesti kokoushuoneissa ja isommissa konferenssisaleissa.

Kaikki X-sarjan tyylikkäät näytöt on varustettu kahdella 1080p laajakulmakameralla, kaikumattomalla mikrofonilla ja tehokkailla kaiuttimilla. X-sarjan näytöissä on integroitu tietokone (OPS), johon voidaan ladata käyttäjän haluama käyttöjärjestelmä.

Uusi X9 on enemmän kuin vain isompi X-sarjan näyttö

 

– Ylivertainen kosketustuntuma ja kohteen tunnistus
Kohteen tunnistus on tekniikka, joka tunnistaa mitä työkalua kirjoittaja käyttää kirjoittaessaan näytölle ja valitsee automaattisesti kolmesta yleisesti käytetystä työkalusta: kynä, tussi ja pyyhekumi. X9 erottaa kosketuspinnan koon ja reagoi siihen eri tavalla.

– Paranneltu mikrofoni melun ja kaiun vähentämiseksi
Kaikissa X-sarjan näyttöjen mikrofoneissa on kaiunesto sekä melun vähentämisjärjestelmä. Uuden X9:n mikrofoni on päivitetty parantamalla kaiunestoa entisestään siten, että se toimii paremmin isoissa konferenssisaleissa.

– Ulkoinen PC voi käyttää X9:n kameraa ja mikrofonia
Jokainen X-sarjan näyttö sisältää integroidun tietokoneen, mutta videoneuvottelun aloittaminen suoraan näytöltä ei ole ainoa vaihtoehto. Käyttäjät voivat kytkeä oman PC:nsä HDMI-, DP- tai VGA-yhteydellä näyttöön ja käyttää näytön kameraa videoneuvotteluun. Osallistujat voivat siis tuoda omat laitteensa ja aloittaa neuvottelun helposti ja nopeasti.

 

Lisätiedot: sami.kivela@avioninteractive.fi

SuljeAvaa
18.1.2017
AVION Educa-messuilla

Tervetuloa Helsingin Messukeskukseen 27.–28.1.2017 osastollemme 6p60. Olemme mukana Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa esittelemässä digitaalisen esitysteknologian pedagogisia ratkaisuja.

Osastollamme ovat esillä mm. huippulaadukkaat dokumenttikamerat sekä TRUTOUCH UB 4K -kosketusnäyttö, joiden ominaisuudet soveltuvat erinomaisesti opetuskäyttöön. Ratkaisumme tarjoavat helpon ja turvallisen BYOD-mahdollisuuden. Tule tutustumaan!

Lue lisää Educasta

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Voit rekisteröityä ennakkoon Educan nettisivuilla tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä.

SuljeAvaa
3.1.2017
AVION messuilla

Mennyt vuosi on ollut tapahtumarikas ja kiireinen ja vuosi 2017 alkaa myös vauhdikkaasti.

Heti tammikuussa osallistumme kaksille eri messuille Helsingin Messukeskuksessa. 11.–13.1. on  lääkäreiden ammatillinen koulutustapahtuma Lääkäri 2017  ja 27.–28.1. Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa 2017. Molemmissa esittelemme tuotteita ja palvelujamme omalla osastollamme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan.

SuljeAvaa
21.12.2016
Hyvä Asiakas,

AVION Interactive kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista Joulua ja menestystä vuodelle 2017.

Mennyt vuosi on ollut tapahtumarikas ja kiireinen ja tuleva vuosi alkaa myös vauhdikkaasti. Heti tammikuussa osallistumme kaksille eri messuille Helsingin Messukeskuksessa. 11.–13.1. on  lääkäreiden ammatillinen koulutustapahtuma Lääkäri 2017  ja 27.–28.1. Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa 2017. Molemmissa esittelemme tuotteita ja palvelujamme omalla osastollamme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan.

Hyvää ja kiireetöntä joulunaikaa kaikille!

-Avionin henkilökunta-

SuljeAvaa
28.10.2016
WolfVision Cynap System – ainutlaatuinen ratkaisu tiedonjakoon ja yhteistoimintaan

WolfVision Cynap System on ainutlaatuinen tiedon jakamisen ratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää kaikenlaista esityssisältöä sekä digitaalisista että fyysisistä lähteistä.

Cynap tarjoaa kattavat tallennus-, suoratoisto- ja mediasoitintoiminnot ja siihen voidaan vaivattomasti liittää eri laitteita langattomasti.

Lue lisää

Esite

SuljeAvaa
28.10.2016
Uudet TRUTOUCH UB 4K -kosketus-
näytöt nyt valikoimassamme

TRUTOUCH UB -sarjan kosketusnäytöissä on erittäin kirkas ja terävä kuvanlaatu (4K).

Monikosketusominaisuus mahdollistaa useiden ihmisten yhtäaikaisen työskentelyn näytöllä, jossa voi helposti kommentoida kuvia, käyttää valkotaulua tai vaikka selata Internetiä sisäänrakennetun Android-käyttöjärjestelmän avulla. Optiona näyttöön voidaan liittää TRUCAST- langaton esitysjärjestelmä, jonka avulla voi esittää sisältöä näytölle langattomasti ja interaktiivisesti eri laitteilta (Windows, Mac, Android, iOS).

Lue lisää

Esite

SuljeAvaa
21.7.2016
TRUTOUCH X -sarja on nimetty finalistiksi AV Magazinen arvostetun AV-palkinnon saajaksi

Newline Interactiven TRUTOUCH X -sarjan kosketusnäytöt on nimetty ehdokkaiksi AV Magazinen arvostetun AV-palkinnon saajaksi.


TRUTOUCH X -sarjan UC-järjestelmät valittiin finaaliin sarjassa “Interactive Display Product of the Year” ja “Collaborative Product of the Year” Lue lisää tästä.

SuljeAvaa
21.6.2016
TRUTOUCH X5 on saavuttanut “HOT PRODUCT of INFOCOMM 2016” -maininnan

Kansainvälinen AV Magazine palkitsi Newline TRUTOUCH X5 UC -kosketusnäytön arvostetulla “HOT PRODUCT of INFOCOMM 2016” -tittelillä Las Vegasissa (NV, USA) kesäkuun loppupuolella.


TRUTOUCH X5 -kosketusnäyttö julkaistiin INFOCOMM-tapahtumassa osana TRUTOUCH X-sarjan tuoteperheen UC-järjestelmiä. X5:ssä on kaksi Full HD (1080p) laajakulmakameraa, suunnatut mikrofonit kaiun ja kohinan estolla, puheäänelle optimoidut kaiuttimet ja upea muotoilu, mikä on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä. Lue lisää tästä.

SuljeAvaa
12.6.2016
AVION Interactive Oy ja DigiLux Oy yhdistävät voimansa

Espoolainen AVION Interactive Oy ja Salolainen DigiLux Oy yhdistävät liiketoimintojaan 1.6.2016 alkaen. DigiLux Oy:n myynti ja markkinointi siirtyvät kokonaisuudessaan AVION Interactive Oy:lle.

DigiLux Oy:n Kimmo Voutilainen ja Miika Jurttila siirtyvät samalla päivämäärällä AVION Interactive Oy:n palvelukseen.

Uusi kokoonpano mahdollistaa entistäkin paremman tarjonnan esitysratkaisujen markkinoilla. Yhdessä olemme vahvempia sekä tuotevalikoimassa että ennen kaikkea palvelukokonaisuuksien saralla.

Yhteistyö parantaa merkittävästi palvelutarjontaamme ja luo selkeästi tehokkaammat edellytykset AVION Interactive Oy:n kasvustrategialle. Muutoksen myötä AVION Interactive Oy pystyy palvelemaan paremmin sekä julkis- että yrityssektoria yhteistyökumppaneidensa kautta.

“Olemme enemmän kuin tyytyväisiä saadessamme alan ammattilaisia DigiLuxilta tiimiimme täydentämään omaa osaamistamme ja tuomaan kasvua AVION Interactiveen”, kiittelevät AVIONin Sami Kivelä ja Niko Romanainen Miikan ja Kimmon huippuosaamista. Muutos ei edellytä Teiltä minkäänlaisia toimenpiteitä, vaan samat henkilöt jatkavat asiakasvastuullisina yhteyshenkilöinä kuten tähänkin asti.

 

Lisätietoja:

Kimmo Voutilainen, AVION Interactive Oy, 044 523 2375

Miika Jurttila, AVION Interactive Oy, 050 369 5844

Sami Kivelä, AVION Interactive Oy, 044 584 5415

Niko Romanainen, AVION Interactive Oy, 044 340 8843

Juha Jurttila, DigiLux Oy, 050 514 6731

SuljeAvaa
25.3.2016
Newline TRUTOUCH X7 UC -näyttö on voittanut BEST of ISE 2016 -palkinnon!

Integrated Systems Europe (ISE) -tapahtuman virallinen mediakumppani rAVe Publication, on palkinnut Newline TRUTOUCH X7:n BEST of ISE 2016 -palkinnolla sarjassa ”Best New Interactive Flat-Panel Display”.


TRUTOUCH X7 -kosketusnäyttö debytoi ISE 2016 -tapahtumassa Amsterdamissa, joka on yksi maailman suurimmista AV-alan tapahtumista. Lue lisää tästä.