Kosketusnäytöt kaikkiin tilanteisiin

Helppokäyttöisyys

Kosketusnäytöt ovat erittäin helppokäyttöisiä. Niiden käyttöliittymät on suunniteltu nykypäivän työolosuhteita ja erilaisia käyttäjiä ajatellen. Kosketusnäytöllinen älypuhelin ja muut kosketusnäyttölaitteet on helppo yhdistää nopeasti langattoman yhteyden avulla.

Käyttömukavuus

Kosketusnäyttöjä ei tarvitse kalibroida erikseen, toisin kuin esimerkiksi on tehtävä interaktiivisten projektoreiden kanssa. Kosketus tai kynän piirtojälki on aina juuri oikeassa kohdassa (Plug & Play). Lisäksi kosketusnäytön pinta on aina sama, eli optimaalinen sekä visuaalisuuden että toiminnallisuuden kannalta. Näytölle ei tule projisoinnista aiheutuvaa varjoa, eikä näytöllä työskentelevän ihmisen tarvitse varoa projektorin valon osumista silmiin. Näytöissä on useissa tapauksissa sisäänrakennettu automaattinen kirkkaudensäätö eri tilanteita varten, lisäksi niissä on silmiä suojaavia toimintoja.

Vuorovaikutteisuus

Kosketusnäytöt mahdollistavat vuorovaikutuksen työskentelyn suoraan näytöllä. Työskentely on näin helppoa ja osallistavaa.

Kirkas ja selkeä näyttö

Kosketusnäytöt tarjoavat kirkkaan ja selkeän kuvan, hyvän kontrastin ja värientoiston. Esitettävät sisällöt näkyvät helposti kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kuvan koko

Kosketusnäyttöjä on saatavana useissa eri kuvakoossa. Tavallisimmat ovat 55”, 65”, 75”, 86” ja 98”.

Vähäinen huoltotarve

Kosketusnäyttöjä ei käytännössä tarvitse huoltaa muuten kuin puhdistamalla aika ajoin näyttöpinta. Newlinen ja Clevertouchin näytöissä on antibakteerinen pinta, joten niiden käyttö kaikissa olosuhteissa on turvallista.

Laiteintegraatio

Kosketusnäytöissä on sisäänrakennettu Wi-Fi. Tämä helpottaa langatonta yhdistämistä ja sisällön jakamista eri laitteilta ja laitteille. Näytöt tukevat kaikkia yleisimpiä langattoman kuvansiirron protokollia. Lisäksi tietyissä malleissa on integroituna laadukkaiden kaiuttimien lisäksi mikrofonijärjestelmä ja etätyöskentelyyn suunniteltu kamera. Tämä mahdollistaa etä- ja hybridityöskentelyn ilman erityisiä laitejärjestelyjä. Monipuoliset liitännät mahdollistavat usean laitteen yhdistämisen suoraan näyttöön. Sisäänrakennetun käyttöjärjestelmän vuoksi kosketusnäytön kanssa ei välttämättä tarvita erillistä tietokonetta eikä kaukosäädintä.

Monipuolisuus

Kosketusnäyttöjä voidaan käyttää hyvin monipuolisesti. Näytöt on suunniteltu eri medioiden käyttöalustoiksi, oli kyseessä interaktiivinen sisältö tai ei. Lisäksi työskentely-ympäristön asettelu on muunneltavissa halutunlaiseksi liikuteltavien jalustojen ansiosta. Näin voidaan tukea entisestään esimerkiksi pienryhmätyöskentelyä. Vaivattomalla korkeussäädöllä tuetaan eri kokoisia käyttäjiä. Tietyt näyttömallit voidaan myös laittaa vaakatasoon, jolloin näyttöä voi käyttää interaktiivisena pöytänä. Lisäksi mm. Clevertouch -näytöissä on sisäänrakennettu InfoTV -ratkaisu, näytöllä voidaankin esittää haluttua mediaa silloin kun laite ei ole käytössä.

Kustannustehokkuus

Kosketusnäyttöjen hinnat ovat tulleet viime vuosina todella paljon alaspäin. Investointina näyttöratkaisu on pitkäikäinen. Voidaankin sanoa, että se on myös erittäin kustannustehokas ratkaisu nykyaikaiseen työympäristöön. Esimerkiksi Newline - ja Clevertouch -näytöissä paneelin käyttöikä on 50 000 tuntia, laitetakuu vakiona viisi vuotta.

Energiatehokkuus

LED-taustavalaistut kosketusnäytöt ovat energiatehokas ja turvallinen ratkaisu. Energiaa säästävän näyttöteknologian lisäksi laitteissa on useita energiaa säästäviä toimintoja, kuten automaattisammutus/-käynnistys ja automaattinen kirkkauden säätö. Standardit, kuten esimerkiksi EnergyStar, varmistavat tiukkojen energiatehokkuuskriteereiden toteutumisen.

Asennuksen helppous ja monipuolisuus

Kosketusnäytöt voidaan asentaa helposti joko seinälle tai liikuteltavalle jalustalle. On suositeltavaa ottaa näytön yhteydessä korkeussäädettävä teline (saatavana sekä seinä- että lattiatelineitä). Sen avulla varmistetaan, että näytön koko potentiaali tulee käyttöön. Asentaminen on nopeaa ja helppoa. Näytön lisäksi ei tarvitse asentaa erillisiä valkotauluja, kankaita, kaiuttimia tai mahdollisesti mikrofonia ja kameraa. Laiteintegraation ansiosta kaikki edellä mainittu hoituu pelkän näytön asentamisella, näin säästöä kertyy reilusti sekä asennusajassa että -hinnassa.

Laitekannan hallinta

Kosketusnäytöt (Newline, Clevertouch) saadaan etähallinnan piiriin. Näin voidaan varmistaa mm. ajantasaiset päivitykset ja näytöillä käytettävät sisällöt keskitetysti ja helposti vaikkapa organisaation tietohallinnon toimesta.

Avion Interactive

Ota yhteyttä ja kerromme lisää edustamistamme ratkaisuista ja lähimmästä sinua palvelevasta asiantuntijaorganisaatiosta.

Myynti

Eero Martikainen | +358 400 777 253
Karl Schroderus | +358 500 110 173
Kimmo Voutilainen | +358 44 523 2375
Mia Äppelqvist Suhonen | +358 44 535 2618
Toni Hynninen | +358 400 293 333
Sami Kivelä | +358 44 584 5415

Tuki

Miika Jurttila | +358 50 369 5844
Sandra Coloma | +358 40 413 6748
Juha Haakana | +358 44 584 6441
Niko Suominen | +358 50 540 2012
Lauri Helkkula | +358 44 244 3344

Tuki- ja huoltopyynnöt:
support@avioninteractive.fi

Toimipisteet

ESPOO SHOWROOM
Stella Business Park, Terra talo
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

TURKU SHOWROOM
Lemminkäisenkatu 14-18 B
(Datacity Werstas, 4. krs.)
20520 Turku

TAMPERE SHOWROOM
Technopolis Asemakeskus
2. krs. Business Zone
Peltokatu 26
33100 Tampere

KUOPIO SHOWROOM
KPY Novapolis
Viestikatu 7 C-osa 4. kerros
70210 Kuopio

LASKUTUS
Lars Sonckin kaari 16
02600 ESPOO

LOGISTIIKKA
Örninkatu 6
24100 Salo

info@avioninteractive.fi
www.avioninteractive.fi
Y-tunnus 2680779-3
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Katso tarkemmat yhteystiedot

Lähetä viesti

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.