Ajankohtaista

16.8.2023
Avion Interactive vahvistuu!

Sandra Coloma aloitti Avion Interactive Oy:ssä asiakaskokemuspäällikön roolissa 14.8. Viimeksi hän on toiminut Urhea-halli Oy:ssä asiakaspalvelupäällikkönä ja suorittanut juuri Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon Management Institute of Finlandissa.

Sandran tehtävät tulevat pääosin koostumaan seuraavista osa-alueista:

 • Asiakaskontakteihin vastaaminen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen
 • Huollon asennus- ja tukipyyntöjen koordinointi
 • Laitteiden käyttöön liittyvä neuvonta ja opastus, dokumentaation ja koulutusmateriaalien luonti
 • After sales prosessin dokumentointi ja implementointi

Toimitusjohtaja Esko Nurmen mukaan Sandran mukaantulo kehittää merkittävästi yrityksen asiakaspalvelukykyä. Nyt täytetty positio on yrityksessämme uusi ja se auttaa meitä parantamaan toimintamallejamme edelleen.

Tervetuloa Sandra osaksi Avion Interactiven iloista ja osaavaa tiimiä!

28.6.2023
Lisäarvoa toimivalla logistiikalla

Avion Interactiven logistinen kyvykkyys mahdollistaa nopeat ja tarkat täsmätoimitukset sovittuihin kohteisiin. Logistiikkakumppani on salolainen Oranta Logistics Oy.

Logistiikkakeskuksesta lähtee vuosittain noin 2000 Avion Interactiven toimitusta. Videolla toimitusjohtaja Esko Nurmi kertoo tarkemmin, miksi Avion Interactive on kumppaneille ja loppuasiakkaille lisäarvoa tuottava maahantuoja.

13.4.2023
ITK 2023: OPPIMISEN HUIKEA IHANUUS

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma ITK järjestetään 19.-21.4. perinteisesti Aulangolla. ITK on koulutuksen ja oppimisen alan ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa jaetaan vuosittain kokemuksia digitaalisen koulutuksen ja oppimisen ilmiöistä. Tänä vuonna tekoälyllä on tapahtumassa erityinen rooli.

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Tervetuloa osastollemme 320!

14.3.2023
London Calling!

Opetusteknologian megatapahtuma Bett UK järjestetään tänä vuonna 29.-31.3. tutusti Lontoossa, ExCeL -messukeskuksessa. Avion Interactivelta tapahtumassa ovat mukana Eero Martikainen ja Karl Schroderus.

Mikäli olet lähdössä tapahtumaan, niin ole yhteydessä edustajiimme ja voitte käydä yhdessä tutustumassa päämiestemme tuoteuutuuksiin.

Eero Martikainen
eero.martikainen@avioninteractive.fi
0400 777 253

Karl Schroderus
karl.schroderus@avioninteractive.fi
0500 110 173

Päämiehistämme mukana ovat:

Clevertouch osasto NJ41
Newline osasto NL31
BalanceBox  osasto NL32

Nähdään Lontoossa!

20.2.2023
Miten voit säästää energiaa?

Newline on julkaissut käytännönläheisen oppaan, joka kertoo kuinka Newlinen tuotteiden avulla ja niiden oikealla käyttämisellä pystytään vaikuttamaan merkittävästi energiankulutukseen.

Oppaan saat ladattua tästä.

20.1.2023
Integrated Systems Europe (ISE) 2023

ISE on johtava AV- ja järjestelmäintegraationäyttely maailmassa. Tapahtumassa pääsee tutustumaan tämän hetkisiin kaupallisen ja julkisen sektorin audiovisuaalisiin trendeihin sekä uusiin innovaatioihin.

Aika: 31.1.-3.2.2023
Paikka: Fira Barcelona, Gran Vía

Avion Interactive on mukana tapahtumassa. Mikäli olet lähdössä messuille niin ota yhteyttä myyntiimme ja tutustutaan yhdessä päämiestemme tuoteuutuuksiin.

Newline Interactive os. 2P400
Clevertouch Technologies os. 2N400
BalanceBox/eBox os. 2R600
Wolfvision os. 3N600
Funtech Innovation os. 2S200

Lisätiedot: https://www.iseurope.org/welcome

9.1.2023
Tapaa meidät Educassa

Educa järjestetään tänä vuonna 27-28.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma ja teemoina ovat mm. kansainvälisyys, yhteisöllisyys ja varhaiskasvatus. Avion Interactive on perinteisesti tapahtumassa mukana.

Tule tutustumaan alansa johtavaan teknologiaan suomalaisissa oppimisympäristöissä. Osastomme on 6h2. Rekisteröidy ilmaiseksi tapahtumaan tästä.

21.12.2022
Kiitos vuodesta 2022

Tänä jouluna tuemme Pelastakaa Lapset ry:n kansainvälistä työtä. Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2022.

Yhteistyömme turvin apu ukrainalaisten lasten hyväksi on ollut mahdollista. Hyvää joulunaikaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2023.

21.10.2022
Asiakaskokemus: Sharemarket Helsinki Oy

Newline FLEX -etäneuvotteluratkaisu on monipuolisessa käytössä markkinointiviestintätoimisto Sharemarket Helsingissä.

14.10.2022
Uutuustuote ELARA on kaiken kattava hybridiratkaisu

Newlinen uutuustuote ELARA on huippuluokan kosketusnäyttö, joka tarjoaa kaiken tarvittavan yrityksen neuvottelutiloihin. Parannettu äänentoisto sekä ylivoimainen kosketus- ja kirjoitustuntuma optical bonding -teknologian ansiosta. Modulaarinen kamera ja integroitu mikrofonijärjestelmä tekevät Elarasta todellisen hybridiratkaisun.

Tutustu Newline ELARA -kosketusnäyttöön tästä.

9.9.2022
Uusi helppokäyttöinen Newline LYRA

LYRA on tehokas ja turvallinen kosketusnäyttö luokkatiloihin. Se on suunniteltu tukemaan opettajien ja oppilaiden välistä vuorovaikutusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu Newline LYRA -kosketusnäyttöön tästä.

22.8.2022
Uutuustuote IMPACT Max

IMPACT Max -kosketusnäyttö tarjoaa intuitiivisen yhteistyökokemuksen ja melkeinpä rajattomat mahdollisuudet.

Näytössä yhdistyvät korkealaatuinen suunnittelu, toiminnallisuus, kestävyys ja terävä 4K-resoluutio. Android 11 -käyttöjärjestelmä varmistaa sisältöjen ja sovellusten nopean ja tehokkaan käytön.
Tutustu IMPACT Max -kosketusnäyttöön tästä.

20.7.2022
Avionin Espoon toimipiste muuttanut

Avion Interactive Oy:n Espoon toimipiste on muuttanut uusiin hienoihin toimitiloihin Stella Business Parkiin Leppävaaraan. Tule tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme yksin tai asiakkaiden kanssa.

Osoite on Stella Business Park, Terra talo, Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo.
Vieraspysäköinti parkkihallissa P2 (vieraspaikalle ajo Yhdyskunnankujan kautta).

Tervetuloa!

1.6.2022
Esko Nurmi Avionin toimitusjohtajaksi

Esko Nurmi on nimitetty Avion Interactive Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2022 alkaen.

Esko aloitti puoli vuotta sitten Avionin liiketoimintajohtajana, oltuaan sitä ennen yli 20 vuotta jälleenmyynnin tehtävissä mm. Lenovolla ja HP:lla. Eskon yhteystiedot pysyvät samoina.

Onnea uuteen tehtävään, Esko!

6.5.2022
Karl Schroderus, Avionin uusi myyntipäällikkö

Avion Interactive Oy on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä 2.5.2022 alkaen Karl ”Kalle” Schroderuksen myyntipäälliköksi vastuualueenaan Etelä-Suomen myyntitoiminnot.

Kallella on yli 15 vuoden vankka kokemus interaktiivisen esitystekniikan parissa aiemmissa tehtävissään mm. Clevertouchilla ja Lyreco Finland Oy:lla. Kalle vahvistaa rautaisella osaamisellaan Avion Interactiven tiimiä ja auttaa meitä palvelemaan nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiämme entistä paremmin.

Kallen tavoitatte numerosta 0500 110 173 tai sähköpostitse karl.schroderus@avioninteractive.fi.

ISE 2022

Mikäli tulet messuille niin ole yhteydessä ja käydään yhdessä tutustumassa päämiestemme tuoteuutuuksiin.

28.4.2022
Turvalliset korkeussäädettävät telineet kosketusnäytöille

BalanceBox on isojen kosketusnäyttöjen kanssa käytettävä helppokäyttöinen manuaalisesti korkeussäädettävä teline. Patentoidun teknologian ansiosta se on jopa 10 x nopeampi kuin sähkökäyttöiset telineet.

Telineen turvallisuus on keskiössä varsinkin kun isoja kosketusnäyttöjä käytetään esi- ja alkuopetuksessa sekä alakouluissa. Ainoana vastaavana telineenä BalanceBox on NEN-EN-IEC 62368-1 -sertifioitu. BalanceBox on paras ja turvallisin valinta oppimisympäristöjen kosketusnäytöille. Let’s move your screen!

3.3.2022
Clevertouchin edustus siirtyy Avion Interactive Oy:lle

Hyvä yhteistyökumppani,

Clevertouch Technologies ja Avion Interactive ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Avion Interactive Oy ja Clevertouch Technologies ovat sopineet Clevertouch-tuotteiden maahantuonnin siirtämisestä Avion Interactive Oy:lle alkaen 1.3.2022. Toimitukset alkavat varastostamme 1.5.2022.

Sopimus kattaa koko Clevertouchin tuoteportfolion ja on merkittävä lisä nykyiseen tarjontaamme.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Lue Clevertouch Technologiesin virallinen lehdistötiedote.

11.2.2022
Uusi huippuluokan dokumenttikamera

FunTech Innovationin Ideao DC400 on monipuolinen ja helppokäyttöinen dokumenttikamera niin luokkatilaan kuin etäopetukseenkin. Kompaktin muotoilunsa ansiosta se taittuu lähes taskukokoiseksi.

Lue lisää
29.11.2021
Esko Nurmi, liiketoimintajohtaja

Avion Interactive Oy on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä 29.11.2021 alkaen Esko Nurmen liiketoimintajohtajaksi kehittämään ja tehostamaan yrityksen toimintaa.

Eskolla on yli 20 vuoden kokemus jälleenmyynnin parissa aiemmissa tehtävissään Lenovolla ja HP:lla. Esko vahvistaa rautaisella osaamisellaan Avion Interactiven tiimiä ja auttaa meitä palvelemaan nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiämme entistä paremmin.

 

Eskon tavoitatte numerosta 0400 379848

tai sähköpostilla esko.nurmi@avioninteractive.fi

26.10.2021
Huippu-uutuus ammattitason äänentoistoon

Ekologisesti valmistettu huippusuunnittelija Antti Louhivaaran AALTO 1Pro -aktiivikaiutin on laadukas kotimainen äänentoistoratkaisu mm. neuvottelu- ja luokkatiloihin.

Kaiuttimen rukomateriaalina on käytetty luonnonkuitukomposiittia, jonka akustiset ominaisuudet ovat erinomaiset. Tehokas 50W+50W D-luokassa toimiva vahvistin takaa dynamiikan, joka riittää isompaankin tilaan, ja kuluttaa huomattavasti vähemmän virtaa perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Lue lisää

3.6.2021
Newlinen näyttö mukana HJK:n valmennuksessa

HJK:n jalkapallojoukkue on ottanut Newlinen näytön käyttöön valmennuksessaan. Videolla joukkueen päävalmentaja Toni Koskela kertoo miten valintaan päädyttiin ja kuinka joukkue hyödyntää näytön monipuolisia ominaisuuksia itse valmennustyössä.

Suomeksi:

Svenska undertexter:

English subtitles:

8.4.2021
Newline FLEX

– Uuden sukupolven etäneuvotteluratkaisu.

Newline on kehittänyt kokonaan uuden konseptin, joka mullistaa tapasi työskennellä digitaalisessa ympäristössä.

FLEX tarjoaa kokonaisvaltaisen etäneuvottelukokemuksen omalta työpöydältäsi. Oikea kuvakulma, upea kuvanlaatu ja luonnollinen äänimaailma ovat integroituna 27” kosketusnäytön kanssa. Voit myös tehdä helposti merkintöjä esitettävään materiaaliin.

Tule ja tutustu FLEXiin!

2.10.2020
Newline Whiteboard 3.6

Uudistunut Newline Whiteboard -sovellus antaa monia uusia työkaluja ja toimintoja opetukseen, ryhmätyöskentelyyn, ideointiin ja esittämiseen.

9.9.2020
Uutta! Newline Chromebox

Muunna Newline-näyttösi jättimäiseksi Chrome-tietokoneeksi Newline Chromebox A10:n avulla.


17.8.2020
Wolfvision Cynap -tuotteisiin uusia ominaisuuksia

Cynap Firmware 1.40 on julkaistu (Cynap, Cynap Core, Cynap Pure ja Cynap Pure Pro).


Uusia/päivitettyjä ominaisuuksia ovat mm.

 • Microsoft Teams -integraatio (ei Cynap Pure)
 • Zoom-päivitys (ei Cynap Pure)
 • Parannuksia Miracast-toimintoihin
 • SSID/Salasanan näkyvyyttä parannettu

Katso kaikki uudet ominaisuudet ja lataa päivitys tästä.

10.7.2020
Aurinkoista kesää!

Lomakausi on parhaimmillaan ja toivotammekin asiakkaillemme mukavaa ja rentouttavaa kesää. Lomista huolimatta Avionin myynti- ja logistiikkapalvelut toimivat koko lomakauden ajan. Myynnin tavoittaa sähköpostitse ja kiireellisimmissä tapauksissa puhelimitse.

Yhteystiedot löydät tästä.

Hyvää lomaa kaikille!

28.5.2020
Myyntijohtaja

Eero Martikainen on nimitetty Avion Interactive Oy:n myyntijohtajaksi 1.6.2020 alkaen. Eero on tullut Avioniin alun perin 1.8.2018 kehityspäälliköksi ja jatkaa nyt uudessa tehtävässään keskittyen kokonaisvaltaisemmin myynnin organisoitumiseen, kehittämiseen ja sen johtamiseen.

Yhteystiedot:
Eero Martikainen
+358 400 777 253
eero.martikainen@avioninteractive.fi

24.4.2020
Etäopetukseen HoverCam Solo 8Plus

HoverCam Solo 8Plus dokumenttikamera toimii loistavasti sekä luokassa että etäopetustilanteissa. Katso video, joka mullistaa ajatuksesi dokumenttikameran käytöstä verkko-opetuksessa.

Kuvan laatu verkon yli on todella tarkka ja selkeä. Integroidun mikrofonin ansiosta sinulla on käytössä myös laadukas äänentoisto. Kameran mukana tulee helppokäyttöinen mutta monipuolinen FLEX 11 -ohjelmisto, jonka avulla teet opetuksesta helposti monimuotoista ja oppilaita kiinnostavaa. Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä.

31.3.2020
Toimitukset jatkuvat normaalisti

Poikkeusoloista huolimatta Avionin logistiikkakeskus palvelee normaalisti ja toimitukset pystytään järjestämään kaikkialle Suomeen tavalliseen tapaan. Uudenmaan toimitukset jatkuvat niin ikään normaalisti.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä tavaratoimituksiin liittyen, otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla info@avioninteractive.fi.

3.3.2020
Newline TRUTOUCH on nyt Newline

Newline on terävöittänyt ja selkeyttänyt tuotteidensa brändäystä. Kosketusnäyttöjen osalta TRUTOUCH -nimike jää historiaan ja kaikki näytöt kulkevat tästä lähtien nimellä Newline minkä perään on lisätty mallisarjamerkintä (esim. Newline RS+).

Tätä kautta Newlinen tuotetarjonta saadaan markkinoilla erottuvammaksi ja brändi itsessään dynaamisemmaksi. Tutustu Newline -kosketusnäyttöihin tästä.

25.2.2020
Best of Show -palkinto vSolution Matrixille

WolfVisionin vSolution Matrix voitti jo toiseen kertaan arvostetun Best of Show -palkinnon ISE-tapahtumassa Amsterdamissa.


Matrix mahdollistaa monen suuntaisen vuorovaikutuksen eri ryhmien välillä helposti, vaivattomasti ja ilman ohjelmointia.

Lue lisää Matrix-järjestelmästä tästä.

4.12.2019
BETT Show 2020

Avion Interactive Oy on mukana yhteistyökumppaneidensa kanssa kansainvälisesti tärkeimmässä BETT Show 2020 -tapahtumassa Lontoossa 22.-25.1.2020.


Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen tapahtumapaikalle.

Tuote-edustukset

 • Newline Interactive: TRUTOUCH -kosketusnäytöt
 • WolfVision: langattoman kuvansiirron järjestelmät ja vuorovaikutteiset ryhmätyöskentelytilat
 • BalanceBox: manuaalisesti ja sähköisesti korkeussäädettävät näyttötelineet
 • HoverCam: nykyaikaiset dokumenttikamerat oppimisympäristöihin

Tutustu tapahtumaan täältä.

4.11.2019
Pro Rexi | Dipoli Espoo

Avion Interactive osallistuu PRO REXI – tapahtumaan Espoon Dipolissa 21-22.11.2019. Pro Rexi on Suomen rehtoreiden valtakunnallinen koulutustapahtuma.

4.11.2019
Avion Interactive laajentaa toimintaansa Tampereelle

Aluepäälliköksi on alkaen 1.11.2019 nimitetty Mia Äppelqvist.

Mialla on vahva ICT-tausta kanava- ja jälleenmyynnistä mm. Alson ja Atean puitteissa. Hän tulee palvelemaan Tampereen talousalueen jälleenmyyjiä niin oppilaitos- kuin yrityssektorillakin.

Marraskuussa avataan myös Tampereen talousaluetta palveleva myyntikonttori/showroom Tampereen Technopolikseen. Showroom palvelee Avionin Tampereen talousalueen jälleenmyyjiä ja siitä tulee erityisen moderni nykyaikaisten esitysratkaisujen keskus.

Toivotamme Mian tervetulleeksi Avionin osaavaan tiimiin!

28.6.2019
Tulevia tapahtumia

Avion Interactive Oy on mukana useissa tulevissa tapahtumissa:

18.9.2019 AI & Data Intelligence Kattilahalli Hki | Katso tapahtuman sivut

19.9.2019 Martech Nordic Kattilahalli Hki | Katso tapahtuman sivut

2-3.10.2019 Avita Audivisual Expo Messukeskus Hki | Katso tapahtuman sivut

4.10.2019 Varahaiskasvatusmessut Finlandia-talo Hki | Katso tapahtuman sivut

1.10.2019 ATEA FOCUS Messukeskus Hki | Katso tapahtuman sivut

21-22.11.2019 PROREXI Dipoli Espoo | Katso tapahtuman sivut

24.6.2019
Asiakaskokemus: Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungintalon kokoushuoneisiin on hankittu TRUTOUCH X Collaboration Hub neuvottelu- ja esitysjärjestelmiä kahdessa eri koossa.

Kaupungintalolla tärkeimmät ominaisuudet neuvottelu- ja esitysjärjestelmissä ovat hyvälaatuiset kamerat ja sisäänrakennetut kaiuttimet.

Helsingin kaupungintalo on kaupunginkanslian kanslialaisten työpaikka. Lisäksi siellä kokoontuvat esimerkiksi kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus. Tilassa järjestetään myös paljon muuta tapahtumatoimintaa.

– Meillä on yleisessä käytössä kokoushuoneissa Newlinen valmistamia TRUTOUCH-kosketusnäyttöjä 86- ja 65-tuumaisina, kertoo Helsingin kaupungin kanslian AV-asiantuntija Timo Tuovinen.

Lue koko asiakaskertomus tästä »

20.3.2019
Tiimimme kasvaa

Avion Service -yksikön palvelutiimiin on tullut vahvistukseksi 18.3.2019 alkaen sähköasentaja Michael Wikström.

Toivotamme Micken tervetulleeksi Avionin tiimiin parantamaan ja palvelemaan entistäkin paremmin jälleenmyyjiemme tarpeita!

14.2.2019
Cynap Pure: Best of Show, ISE 2019!

Langattoman kuvansiirron huippu-uutuus Cynap Pure (WolfVision) on voittanut arvostetun Best of Show -palkinnon tämän vuoden ISE -näyttelyssä.

ISE (Integrated Systems Europe) pidetään vuosittain Amsterdamissa ja on AV-alan arvostetuin tapahtuma Euroopassa ja yksi isoimmista maailmassa.

Cynap Pure muuntaa kokous- ja luokkahuoneet sekä erikokoiset ryhmätyöskentelytilat helppokäyttöisiksi ja tehokkaiksi langattomiksi esitysympäristöiksi. Niissä yhdistyvät luokkansa paras tietoturva, huikea 4K -kuvanlaatu ja sovellus- / ”dongle”vapaa esittäminen kaikilta laitteilta. Tutustu tuotteeseen tästä.

Katso tästä virallinen tiedote

28.1.2019
Lauri Helkkula on uusi IT-osaajamme!

Lauri aloitti Avionissa 15.1.2019.

Hän tuo merkittävää osaamista järjestelmäpuolen asioihin vahvistaen näin teknistä tukeamme edelleen. Laurin yhteystiedot löytyvät sivustomme yhteystiedoista.

18.12.2018
Tule Joulu kultainen

AVION Interactive toivottaa teille iloista Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta!

Kiitämme asiakkaitamme menneestä vuodesta 2018.

4.10.2018
Avion on nyt myös Turussa!

Avion Interactive Oy avasi uuden ja edustavan esittelytilan vastavalmistuneeseen Werstas Datacityyn, Turkuun.

”Showroom on tarkoitettu ennen kaikkea alueellisten yhteistyökumppaneidemme käyttöön. Tilassa pystymme sekä esittelemään maahantuomiamme tuotteita loppuasiakkaille että antamaan tarvittavaa tuotekoulutusta ja -tukea”, kertoo Avionin toimitusjohtaja Niko Romanainen. ”Turku on strategisesti hyvin tärkeä alue meille ja haluamme tehostaa toimintaamme ja parantaa asiakaspalveluamme täällä”, Romanainen jatkaa.

Avion toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin ja ratkaisuihin!

Avion Interactive Oy
Lemminkäisenkatu 14-18 B (Datacity, 4. krs.)
20520 Turku

12.9.2018
Optical Bonding, kosketusnäyttöjen uusi standardi

Ainutlaatuinen Optical Bonding -teknologia vie kosketusnäytön käyttökokemuksen aivan uudella tasolle.

Perinteiseen teknologiaan verrattuna Optical Bonding mahdollistaa äärimmäisen tarkan kosketuksen, paremman kuvanlaadun ja ylivoimaisen katselukulman. Tämä yhdessä Newlinen Touch Filter (kynä/sormitunnistus) -toiminnon kanssa tarjoaa ennennäkemättömän helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen TRUTOUCH VN ja X -sarjan näytöillä.

 

Mikä on Optical Bonding?

Optical Bonding (optinen sidos) on menetelmä kosketusnäyttöjen laminoimiseksi LCD -näyttöön. Silikoni-geeli tai muu liima asetetaan suojalasin ja LCD-näytön väliin ja kokoonpano kovetetaan prosessissa, joka kiinnittää paneelit yhteen. Tällä menetelmällä saavutetaan yhtenäinen rakenne joka on kestävä sekä pöly- ja kosteustiivis. Perinteisen kosketusnäytön kosketuspinta koostuu turvalasista, jonka alla on ilmarako ennen varsinaista näyttöpintaa.

 

 

Verrattuna perinteiseen kosketusnäytön rakenteeseen, jossa on 4 mm:n turvalasi Optical Bonding -teknologian avulla sama, ellei jopa vahvempi lujuus saavutetaan jo 2 mm:n turvalasilla. Lisäksi ilmarakoa ei ole turvalasin ja näyttöpinnan välillä. Käytännön kannalta tämä mahdollistaa sen, että kosketus on Optical Bonding -pinnassa hyvin tarkka koska siinä sormi/kynä/osoitin pääsee erittäin lähelle kosketettavaa kohdetta. Lisäksi rakenteen ansiosta värit toistuvat paremmin ja katselukulma saadaan todella laajaksi. Suuri hyöty on myös siinä, että ohuemman rakenteen ansiosta näyttöjen painot ovat huomattavasti alhaisemmat mitä perinteisellä teknologialla. Esimerkiksi TRUTOUCH VN 86” näyttö painaa vain 65 kg.

 

 

Oheisissa videoissa verrataan Optical Bonding -pintaa perinteisen kosketusnäytön kanssa ja kerrotaan Newline Touch Filter -toiminnon eduista käytettäessä ohjelmistoja, joissa toimivat Windows Ink -työkalut.

 

Tuotesivut:

TRUTOUCH VN kosketusnäyttö

TRUTOUCH X Collaboration Hub

3.9.2018
Olemme mukana SETT Finland 2018 -tapahtumassa

SETT Finland 2018 kutsuu sinut oppimisen äärelle!

SETT on Pohjoismaiden suurin modernin ja innovatiivisen oppimisen tapahtuma, joka järjestetään 13.–14.9.2018 ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan opetusteknologian tuoteuutuuksiin osastollemme B11.

Lue lisää SETT-tapahtumasta

2.8.2018
Eero Martikainen vahvistamaan Avionin tiimiä

Avion Interactive Oy vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä 1.8.2018 alkaen Eero Martikaisen kehittämään ja palvelemaan Avionin jälleenmyyjiä entistä paremmin ja tehokkaammin.

Eerolla on yli 20 vuoden kokemus alalta mm. Atea Finland Oy:ssä. Eeron rautainen osaaminen vahvistaa Avionin nykyistä tiimiä, ja näin Avion kykenee palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiään.

Toivotamme Eeron lämpimästi tervetulleeksi osaksi Avion Interactive Oy:tä!

30.5.2018
Tutustu loppukäyttäjien kokemuksiin

Uudessa Kokemuksia-osiossa Avionin sivustolla voit tutustua loppukäyttäjien kokemuksiin esitystekniikan käytöstä ja uuden tekniikan hyödyistä päivittäisessä arjessa.

 

23.3.2018
Avion mukana Kongressi 2018 -tapahtumassa

Olemme mukana Kongressi 2018 -tapahtumassa 11.–12.4.2018 (ke–to) Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan nykyaikaisiin kokous- ja esitysteknisiin ratkaisuihin osastolle 65.

Kongressimessut on yritystilaisuuksien ja kokousjärjestäjien vuosittainen päätapahtuma.

Lue lisää messuista

Rekisteröidy kävijäksi

21.2.2018
Newline Best Seller Award 2017: Avion Interactive Oy

Avion Interactive Oy sai Newline Best Seller Award -palkinnon ISE 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestetyillä gaalaillallisilla Amsterdamissa.

Palkinto on jo toinen peräkkäinen Avionille, ja luonnollisesti tämä tunnustus kertoo hyvästä yhteistyösuhteesta Newlinen ja Avionin välillä. Tänä vuonna yhteistyötä syvennetään edelleen, mikä tulee heijastumaan entistä parempina tuotteina ja palveluina asiakkaillemme. Kiitos hyville yhteistyökumppaneillemme ja maahantuomiemme tuotteiden loppukäyttäjille!

10.1.2018
Olemme mukana Educa-messuilla

Tervetuloa Educa-messuille Helsingin messukeskukseen 26.-27.1.2018 Avion Interactive Oy:n osastolle 6m38!

Olemme mukana Educassa, Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa esittelemässä uusimpia digitaalisen esitystekniikan ratkaisuja.
Osastollamme ovat esillä mm. laadukkaat dokumenttikamerat sekä huippu-uutuuksina monipuolinen TRUTOUCH VN -sarjan kosketusnäyttö (86”/4K) sekä TRUTOUCH X9 Collaboration Hub -ratkaisu (86”/4K) etäopetukseen ja -neuvotteluun.

Tule tutustumaan ja pyydä kollegasikin mukaan!

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Voit rekisteröityä ennakkoon Educan nettisivuilla tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä.

2.1.2018
Miika Koikkalainen vahvistaa Avion Interactive Oy:n huolto- ja tukipalveluita

Avion Interactive Oy:n uudeksi teknisen tuen asiantuntijaksi on 1.1.2018 alkaen nimitetty Miika Koikkalainen.

Miikalla on pitkä työkokemus erilaisista, vaativistakin, AV-asennuksista yli seitsemän vuoden ajalta. Miika vastaa osaltaan Avion Interactive Oy:n huolto- ja tukipalveluista yhdessä Miika Jurttilan ja Juha Haakanan kanssa.

20.9.2017
Heli Salminiemi Avion Interactive Oy:n talouspäälliköksi

Avion Interactive Oy:n talouspäälliköksi on 1.10.2017 alkaen nimitetty Heli Salminiemi.

Heli siirtyy tehtävään Salon Messut Oy:n messupäällikön tehtävästä. Hänellä on pitkä työkokemus mm. Nokiasta, jossa hän on työskennellyt eri tehtävissä noin 20 vuoden ajan.

Heli vastaa Avion Interactive Oy:n talous- ja henkilöstöhallinnosta, sekä yhtiön juoksevasta hallinnosta.

12.9.2017
TRUTOUCH X7 -teemapäivät

Esittelemme kansainvälisesti palkittua TRUTOUCH X7 Collaboration Hub -ratkaisua. Tervetuloa!

Lue kutsu klikkaamalla kuvaa.

4.5.2017
Uusi tyylikäs dokumenttikamera WolfVisionilta!

WolfVision tuoteperheen uusi jäsen on tuttua WolfVision laatua. vSolution Cam on kuvalaadultaan huippu laite, asiakasystävälliseen hintaan.

Pöydällä käytettävä laite on kevyt, mutta erittäin vankka rakenteinen. Se on helppo ottaa pöydälle tarvittaessa tai se voi olla valmiina pöydällä tai esitysständissä hyödynnettäväksi.

Lue lisää tuotteesta

16.3.2017
Olemme mukana Kongressimessuilla

Tervetuloa Finlandia-talolle 29.–30.3.2017 osastollemme 17.

Olemme mukana esittelemässä digitaalisen esitysteknologian ratkaisuja. Osastollamme ovat esillä mm. kansainvälisesti palkittu TRUTOUCH X Collaboration Touch Screen -järjestelmä ja ainutlaatuinen WolfVision Cynap -ratkaisu digiltaaliseen kommunikointiin ja tiedonjakoon.

Kongressimessut kokoaa yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Lue lisää ja ilmoittaudu messuille: http://kongressimessut.fi/

23.2.2017
Newline Interactive lanseerasi uuden TRUTOUCH X9 Collaboration Display -järjestelmän

(ISE 2017, Amsterdam) Palkittu X-sarja täydentyy uudella all-in-one-kosketusnäytöllä, kun uusi 4K UHD TRUTOUCH X9 astuu markkinoille. Asiakkaiden vaatimuksiin vastaten X9:n 4K UHD 86 tuuman näyttö toimii erinomaisesti kokoushuoneissa ja isommissa konferenssisaleissa.

Kaikki X-sarjan tyylikkäät näytöt on varustettu kahdella 1080p laajakulmakameralla, kaikumattomalla mikrofonilla ja tehokkailla kaiuttimilla. X-sarjan näytöissä on integroitu tietokone (OPS), johon voidaan ladata käyttäjän haluama käyttöjärjestelmä.

Uusi X9 on enemmän kuin vain isompi X-sarjan näyttö

 

– Ylivertainen kosketustuntuma ja kohteen tunnistus
Kohteen tunnistus on tekniikka, joka tunnistaa mitä työkalua kirjoittaja käyttää kirjoittaessaan näytölle ja valitsee automaattisesti kolmesta yleisesti käytetystä työkalusta: kynä, tussi ja pyyhekumi. X9 erottaa kosketuspinnan koon ja reagoi siihen eri tavalla.

– Paranneltu mikrofoni melun ja kaiun vähentämiseksi
Kaikissa X-sarjan näyttöjen mikrofoneissa on kaiunesto sekä melun vähentämisjärjestelmä. Uuden X9:n mikrofoni on päivitetty parantamalla kaiunestoa entisestään siten, että se toimii paremmin isoissa konferenssisaleissa.

– Ulkoinen PC voi käyttää X9:n kameraa ja mikrofonia
Jokainen X-sarjan näyttö sisältää integroidun tietokoneen, mutta videoneuvottelun aloittaminen suoraan näytöltä ei ole ainoa vaihtoehto. Käyttäjät voivat kytkeä oman PC:nsä HDMI-, DP- tai VGA-yhteydellä näyttöön ja käyttää näytön kameraa videoneuvotteluun. Osallistujat voivat siis tuoda omat laitteensa ja aloittaa neuvottelun helposti ja nopeasti.

 

Lisätiedot: sami.kivela@avioninteractive.fi

18.1.2017
AVION Educa-messuilla

Tervetuloa Helsingin Messukeskukseen 27.–28.1.2017 osastollemme 6p60. Olemme mukana Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa esittelemässä digitaalisen esitysteknologian pedagogisia ratkaisuja.

Osastollamme ovat esillä mm. huippulaadukkaat dokumenttikamerat sekä TRUTOUCH UB 4K -kosketusnäyttö, joiden ominaisuudet soveltuvat erinomaisesti opetuskäyttöön. Ratkaisumme tarjoavat helpon ja turvallisen BYOD-mahdollisuuden. Tule tutustumaan!

Lue lisää Educasta

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Voit rekisteröityä ennakkoon Educan nettisivuilla tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä.

3.1.2017
AVION messuilla

Mennyt vuosi on ollut tapahtumarikas ja kiireinen ja vuosi 2017 alkaa myös vauhdikkaasti.

Heti tammikuussa osallistumme kaksille eri messuille Helsingin Messukeskuksessa. 11.–13.1. on  lääkäreiden ammatillinen koulutustapahtuma Lääkäri 2017  ja 27.–28.1. Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa 2017. Molemmissa esittelemme tuotteita ja palvelujamme omalla osastollamme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan.

21.12.2016
Hyvä Asiakas,

AVION Interactive kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista Joulua ja menestystä vuodelle 2017.

Mennyt vuosi on ollut tapahtumarikas ja kiireinen ja tuleva vuosi alkaa myös vauhdikkaasti. Heti tammikuussa osallistumme kaksille eri messuille Helsingin Messukeskuksessa. 11.–13.1. on  lääkäreiden ammatillinen koulutustapahtuma Lääkäri 2017  ja 27.–28.1. Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa 2017. Molemmissa esittelemme tuotteita ja palvelujamme omalla osastollamme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan.

Hyvää ja kiireetöntä joulunaikaa kaikille!

-Avionin henkilökunta-

28.10.2016
WolfVision Cynap System – ainutlaatuinen ratkaisu tiedonjakoon ja yhteistoimintaan

WolfVision Cynap System on ainutlaatuinen tiedon jakamisen ratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää kaikenlaista esityssisältöä sekä digitaalisista että fyysisistä lähteistä.

Cynap tarjoaa kattavat tallennus-, suoratoisto- ja mediasoitintoiminnot ja siihen voidaan vaivattomasti liittää eri laitteita langattomasti.

Lue lisää

Esite

28.10.2016
Uudet TRUTOUCH UB 4K -kosketus-
näytöt nyt valikoimassamme

TRUTOUCH UB -sarjan kosketusnäytöissä on erittäin kirkas ja terävä kuvanlaatu (4K).

Monikosketusominaisuus mahdollistaa useiden ihmisten yhtäaikaisen työskentelyn näytöllä, jossa voi helposti kommentoida kuvia, käyttää valkotaulua tai vaikka selata Internetiä sisäänrakennetun Android-käyttöjärjestelmän avulla. Optiona näyttöön voidaan liittää TRUCAST- langaton esitysjärjestelmä, jonka avulla voi esittää sisältöä näytölle langattomasti ja interaktiivisesti eri laitteilta (Windows, Mac, Android, iOS).

Lue lisää

Esite

21.7.2016
TRUTOUCH X -sarja on nimetty finalistiksi AV Magazinen arvostetun AV-palkinnon saajaksi

Newline Interactiven TRUTOUCH X -sarjan kosketusnäytöt on nimetty ehdokkaiksi AV Magazinen arvostetun AV-palkinnon saajaksi.


TRUTOUCH X -sarjan UC-järjestelmät valittiin finaaliin sarjassa “Interactive Display Product of the Year” ja “Collaborative Product of the Year” Lue lisää tästä.

21.6.2016
TRUTOUCH X5 on saavuttanut “HOT PRODUCT of INFOCOMM 2016” -maininnan

Kansainvälinen AV Magazine palkitsi Newline TRUTOUCH X5 UC -kosketusnäytön arvostetulla “HOT PRODUCT of INFOCOMM 2016” -tittelillä Las Vegasissa (NV, USA) kesäkuun loppupuolella.


TRUTOUCH X5 -kosketusnäyttö julkaistiin INFOCOMM-tapahtumassa osana TRUTOUCH X-sarjan tuoteperheen UC-järjestelmiä. X5:ssä on kaksi Full HD (1080p) laajakulmakameraa, suunnatut mikrofonit kaiun ja kohinan estolla, puheäänelle optimoidut kaiuttimet ja upea muotoilu, mikä on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä. Lue lisää tästä.

12.6.2016
AVION Interactive Oy ja DigiLux Oy yhdistävät voimansa

Espoolainen AVION Interactive Oy ja Salolainen DigiLux Oy yhdistävät liiketoimintojaan 1.6.2016 alkaen. DigiLux Oy:n myynti ja markkinointi siirtyvät kokonaisuudessaan AVION Interactive Oy:lle.

DigiLux Oy:n Kimmo Voutilainen ja Miika Jurttila siirtyvät samalla päivämäärällä AVION Interactive Oy:n palvelukseen.

Uusi kokoonpano mahdollistaa entistäkin paremman tarjonnan esitysratkaisujen markkinoilla. Yhdessä olemme vahvempia sekä tuotevalikoimassa että ennen kaikkea palvelukokonaisuuksien saralla.

Yhteistyö parantaa merkittävästi palvelutarjontaamme ja luo selkeästi tehokkaammat edellytykset AVION Interactive Oy:n kasvustrategialle. Muutoksen myötä AVION Interactive Oy pystyy palvelemaan paremmin sekä julkis- että yrityssektoria yhteistyökumppaneidensa kautta.

“Olemme enemmän kuin tyytyväisiä saadessamme alan ammattilaisia DigiLuxilta tiimiimme täydentämään omaa osaamistamme ja tuomaan kasvua AVION Interactiveen”, kiittelevät AVIONin Sami Kivelä ja Niko Romanainen Miikan ja Kimmon huippuosaamista. Muutos ei edellytä Teiltä minkäänlaisia toimenpiteitä, vaan samat henkilöt jatkavat asiakasvastuullisina yhteyshenkilöinä kuten tähänkin asti.

 

Lisätietoja:

Kimmo Voutilainen, AVION Interactive Oy, 044 523 2375

Miika Jurttila, AVION Interactive Oy, 050 369 5844

Sami Kivelä, AVION Interactive Oy, 044 584 5415

Niko Romanainen, AVION Interactive Oy, 044 340 8843

Juha Jurttila, DigiLux Oy, 050 514 6731

25.3.2016
Newline TRUTOUCH X7 UC -näyttö on voittanut BEST of ISE 2016 -palkinnon!

Integrated Systems Europe (ISE) -tapahtuman virallinen mediakumppani rAVe Publication, on palkinnut Newline TRUTOUCH X7:n BEST of ISE 2016 -palkinnolla sarjassa ”Best New Interactive Flat-Panel Display”.


TRUTOUCH X7 -kosketusnäyttö debytoi ISE 2016 -tapahtumassa Amsterdamissa, joka on yksi maailman suurimmista AV-alan tapahtumista. Lue lisää tästä.

Avion Interactive

Ota yhteyttä ja kerromme lisää edustamistamme ratkaisuista ja lähimmästä sinua palvelevasta asiantuntijaorganisaatiosta.

Myynti

Eero Martikainen | +358 400 777 253
Karl Schroderus | +358 500 110 173
Kimmo Voutilainen | +358 44 523 2375
Mia Äppelqvist Suhonen | +358 44 535 2618
Toni Hynninen | +358 400 293 333
Sami Kivelä | +358 44 584 5415

Tuki

Miika Jurttila | +358 50 369 5844
Sandra Coloma | +358 40 413 6748
Juha Haakana | +358 44 584 6441
Niko Suominen | +358 50 540 2012
Lauri Helkkula | +358 44 244 3344
Miika Koikkalainen | +358 45 253 4360

Tuki- ja huoltopyynnöt:
support@avioninteractive.fi

Toimipisteet

ESPOO SHOWROOM
Stella Business Park, Terra talo
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

TURKU SHOWROOM
Lemminkäisenkatu 14-18 B
(Datacity Werstas, 4. krs.)
20520 Turku

TAMPERE SHOWROOM
Technopolis Asemakeskus
2. krs. Business Zone
Peltokatu 26
33100 Tampere

KUOPIO SHOWROOM
KPY Novapolis
Viestikatu 7 C-osa 4. kerros
70210 Kuopio

LASKUTUS
Lars Sonckin kaari 16
02600 ESPOO

LOGISTIIKKA
Örninkatu 6
24100 Salo

info@avioninteractive.fi
www.avioninteractive.fi
Y-tunnus 2680779-3
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Katso tarkemmat yhteystiedot

Lähetä viesti

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.