Ajankohtaista

SuljeAvaa
20.9.2017
Heli Salminiemi Avion Interactive Oy:n talouspäälliköksi

Avion Interactive Oy:n talouspäälliköksi on 1.10.2017 alkaen nimitetty Heli Salminiemi.

Heli siirtyy tehtävään Salon Messut Oy:n messupäällikön tehtävästä. Hänellä on pitkä työkokemus mm. Nokiasta, jossa hän on työskennellyt eri tehtävissä noin 20 vuoden ajan.

Heli vastaa Avion Interactive Oy:n talous- ja henkilöstöhallinnosta, sekä yhtiön juoksevasta hallinnosta.

SuljeAvaa
12.9.2017
TRUTOUCH X7 -teemapäivät

Esittelemme kansainvälisesti palkittua TRUTOUCH X7 Collaboration Hub -ratkaisua. Tervetuloa!

Lue kutsu klikkaamalla kuvaa.

SuljeAvaa
4.5.2017
Uusi tyylikäs dokumenttikamera WolfVisionilta!

WolfVision tuoteperheen uusi jäsen on tuttua WolfVision laatua. vSolution Cam on kuvalaadultaan huippu laite, asiakasystävälliseen hintaan.

Pöydällä käytettävä laite on kevyt, mutta erittäin vankka rakenteinen. Se on helppo ottaa pöydälle tarvittaessa tai se voi olla valmiina pöydällä tai esitysständissä hyödynnettäväksi.

Lue lisää tuotteesta

SuljeAvaa
16.3.2017
Olemme mukana Kongressimessuilla

Tervetuloa Finlandia-talolle 29.–30.3.2017 osastollemme 17.

Olemme mukana esittelemässä digitaalisen esitysteknologian ratkaisuja. Osastollamme ovat esillä mm. kansainvälisesti palkittu TRUTOUCH X Collaboration Touch Screen -järjestelmä ja ainutlaatuinen WolfVision Cynap -ratkaisu digiltaaliseen kommunikointiin ja tiedonjakoon.

Kongressimessut kokoaa yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Lue lisää ja ilmoittaudu messuille: http://kongressimessut.fi/

SuljeAvaa
23.2.2017
Newline Interactive lanseerasi uuden TRUTOUCH X9 Collaboration Display -järjestelmän

(ISE 2017, Amsterdam) Palkittu X-sarja täydentyy uudella all-in-one-kosketusnäytöllä, kun uusi 4K UHD TRUTOUCH X9 astuu markkinoille. Asiakkaiden vaatimuksiin vastaten X9:n 4K UHD 86 tuuman näyttö toimii erinomaisesti kokoushuoneissa ja isommissa konferenssisaleissa.

Kaikki X-sarjan tyylikkäät näytöt on varustettu kahdella 1080p laajakulmakameralla, kaikumattomalla mikrofonilla ja tehokkailla kaiuttimilla. X-sarjan näytöissä on integroitu tietokone (OPS), johon voidaan ladata käyttäjän haluama käyttöjärjestelmä.

Uusi X9 on enemmän kuin vain isompi X-sarjan näyttö

 

– Ylivertainen kosketustuntuma ja kohteen tunnistus
Kohteen tunnistus on tekniikka, joka tunnistaa mitä työkalua kirjoittaja käyttää kirjoittaessaan näytölle ja valitsee automaattisesti kolmesta yleisesti käytetystä työkalusta: kynä, tussi ja pyyhekumi. X9 erottaa kosketuspinnan koon ja reagoi siihen eri tavalla.

– Paranneltu mikrofoni melun ja kaiun vähentämiseksi
Kaikissa X-sarjan näyttöjen mikrofoneissa on kaiunesto sekä melun vähentämisjärjestelmä. Uuden X9:n mikrofoni on päivitetty parantamalla kaiunestoa entisestään siten, että se toimii paremmin isoissa konferenssisaleissa.

– Ulkoinen PC voi käyttää X9:n kameraa ja mikrofonia
Jokainen X-sarjan näyttö sisältää integroidun tietokoneen, mutta videoneuvottelun aloittaminen suoraan näytöltä ei ole ainoa vaihtoehto. Käyttäjät voivat kytkeä oman PC:nsä HDMI-, DP- tai VGA-yhteydellä näyttöön ja käyttää näytön kameraa videoneuvotteluun. Osallistujat voivat siis tuoda omat laitteensa ja aloittaa neuvottelun helposti ja nopeasti.

 

Lisätiedot: sami.kivela@avioninteractive.fi

Näytä vanhempia viestejä