Ajankohtaista

SuljeAvaa
2.8.2018
Eero Martikainen vahvistamaan Avionin tiimiä

Avion Interactive Oy vahvistaa organisaatiotaan nimittämällä 1.8.2018 alkaen Eero Martikaisen kehittämään ja palvelemaan Avionin jälleenmyyjiä entistä paremmin ja tehokkaammin.

Eerolla on yli 20 vuoden kokemus alalta mm. Atea Finland Oy:ssä. Eeron rautainen osaaminen vahvistaa Avionin nykyistä tiimiä, ja näin Avion kykenee palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia jälleenmyyjiään.

Toivotamme Eeron lämpimästi tervetulleeksi osaksi Avion Interactive Oy:tä!

SuljeAvaa
30.5.2018
Tutustu loppukäyttäjien kokemuksiin

Uudessa Kokemuksia-osiossa Avionin sivustolla voit tutustua loppukäyttäjien kokemuksiin esitystekniikan käytöstä ja uuden tekniikan hyödyistä päivittäisessä arjessa.

 

SuljeAvaa
23.3.2018
Avion mukana Kongressi 2018 -tapahtumassa

Olemme mukana Kongressi 2018 -tapahtumassa 11.–12.4.2018 (ke–to) Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan nykyaikaisiin kokous- ja esitysteknisiin ratkaisuihin osastolle 65.

Kongressimessut on yritystilaisuuksien ja kokousjärjestäjien vuosittainen päätapahtuma.

Lue lisää messuista

Rekisteröidy kävijäksi

SuljeAvaa
21.2.2018
Newline Best Seller Award 2017: Avion Interactive Oy

Avion Interactive Oy sai Newline Best Seller Award -palkinnon ISE 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestetyillä gaalaillallisilla Amsterdamissa.

Palkinto on jo toinen peräkkäinen Avionille, ja luonnollisesti tämä tunnustus kertoo hyvästä yhteistyösuhteesta Newlinen ja Avionin välillä. Tänä vuonna yhteistyötä syvennetään edelleen, mikä tulee heijastumaan entistä parempina tuotteina ja palveluina asiakkaillemme. Kiitos hyville yhteistyökumppaneillemme ja maahantuomiemme tuotteiden loppukäyttäjille!

SuljeAvaa
10.1.2018
Olemme mukana Educa-messuilla

Tervetuloa Educa-messuille Helsingin messukeskukseen 26.-27.1.2018 Avion Interactive Oy:n osastolle 6m38!

Olemme mukana Educassa, Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa esittelemässä uusimpia digitaalisen esitystekniikan ratkaisuja.
Osastollamme ovat esillä mm. laadukkaat dokumenttikamerat sekä huippu-uutuuksina monipuolinen TRUTOUCH VN -sarjan kosketusnäyttö (86”/4K) sekä TRUTOUCH X9 Collaboration Hub -ratkaisu (86”/4K) etäopetukseen ja -neuvotteluun.

Tule tutustumaan ja pyydä kollegasikin mukaan!

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Voit rekisteröityä ennakkoon Educan nettisivuilla tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä.

Näytä vanhempia viestejä